«

»

Juleglæde til alle

December er julehygge, lys og fællesskabets måned. Jesus, søn af Maria fejres – fred være med dem begge – en enestående guddommelig person, der binder folk sammen på tværs af religion og kultur. Denne december bliver desværre meget anderledes på grund af de mange COVID-19 restriktioner, og trængte familier bliver ramt ekstra hårdt. 

Sammen med nogle frivillige starter Islamisk-Kristent Studiecenter en juleglæde kampagne, der vil bringe gaver og deserter til trængte mennesker i København og omegn. Vi har indgået et samarbejde med bl.a. Mødrehjælpen og Frelsens Hær, hvor hjælpen vil gå til hjemløse og trængte børnefamilier.

Gaver bringer glæde hos mennesker, og vi håber at kunne udvise omsorgsfuld sameksistens i denne ret anderledes og udfordrende juletid. 

Har du/I lyst til at støtte initiativet økonomisk så kan du/I mobile pay på 28182085 eller indbetale på centrets konto 2114-6278758751.  Husk at markere indbetalingen med ’juleglæde’. 

Hvis du/I ønsker at være med som frivillig d. 23/24 december, så kan du/I skrive til navid.baig@gmail.com for flere informationer. 

Med ønsket om en god jul til jer alle!

Mange hjertelige hilsener,

Islamisk-Kristent Studiecenter